hoofd achtergrond 2

Interesse in luchtopnames?

Drone opnames kunnen een mooie toevoeging zijn voor uw film of website. Antigravity-media heeft de middelen, ervaring en passie om de beste luchtopnames te maken voor uw film. Wij leveren maatwerk en gaan uit van uw wensen, tegen een scherpe prijs. Afgelopen jaar hebben we veel ervaring op gedaan op verschillende locaties met verschillende thema’s. Hierdoor zijn we er van overtuigt ook voor u de perfecte opnames te kunnen garanderen.

Luchtopname laten maken met een drone?

Voor het huren van een drone met piloot bent u bij ons aan het goede adres. Antigravity-media is gespecialiseerd in het maken van luchtopnames in afstemming met de wensen van de klant. Denk hierbij aan toevoegingen voor uw eigen werk tot aan een compleet gemonteerde video met muziek en uw logo als watermerk.


darkened dji equi2

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op…

Telefoon: +31 624140003
E-mail: info.antigravitymedia@gmail.com

 AGM LOGO NEW

hoofd achtergrond 3

Een uniek perspectief

Het gebruik van drones voor het maken van luchtopnames is de laatste jaren sterk toegenomen. In de meeste film- en televisie producties worden drones dan ook regelmatig ingezet om indrukwekkende luchtopnames te maken. Bekijk bij ons de mogelijkheden die het werken met een drone kan bieden.

Vastgoed

Een bijzondere en interessante toepassing van luchtopnames met een drone vinden we in de vastgoedsector. Bij de verkoop van huizen of kantoren speelt internet tegenwoordig een zeer belangrijke rol. Ook hierbij kunnen de luchtvideo’s en -foto’s van antigravity-media een toegevoegde waarde leveren. Wij zijn in staat zowel binnen als buiten te vliegen en kunnen daarmee een unieke verkoopvideo voor u maken..

 


 

“Sinds geruime tijd zijn wij na grote tevredenheid de vaste leverancier van luchtvideo’s voor de Lokale Omroep Echt-Susteren!”


Filmproducties

Luchtvideo en luchtfotografie kunnen een mooie toevoeging zijn voor elke film of documentaire. De inzet van luchtopnames kan zorgen voor een geheel nieuwe dimensie. Antigravity-media heeft de middelen en passie om de best passende shots te maken voor uw film of documentaire.

Televisie

Wilt u bij de productie van uw serie of opname nèt dat beetje extra? Antigravity-media kan er met luchtopnames voor zorgen dat uw televisieprogramma extra creativiteit en originaliteit zal uitstralen.

Conclusie?

Vanaf de grond kun je nog zo mooi uw bedrijf of woning fotograferen of filmen, maar je krijgt nooit zo’n mooi beeld als vanuit de lucht.